Persoonlijke ontwikkeling met een coach in Zaandam

Home >> Persoonlijke ontwikkeling coach Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling met een coach in Zaandam en haal je meer uit jouw leven. Merk jij dat je tegen problemen aan loopt op je werk? Ga jij lastig om met moeilijke situaties? Weet jij niet welke oplossingen jou verder helpen, maar word jij wel graag de beste versie van jezelf? Dan helpt Synergy Coaching & Counseling jou graag.

Synergy
individuele hulp

Werkwijze persoonlijke ontwikkeling met coach in Zaandam

In dit coachingstraject kom je zelf tot de oplossingen voor jouw probleem. De coach voert een socratisch gesprek met jou en stelt socratische vragen aan jou. Hierdoor worden de gevoerde dialogen zogenoemde denkgesprekken. Door in gesprek te gaan denk jij na over jouw persoonlijke ontwikkeling samen met jouw coach in Zaandam. Je begint het gesprek met een denkvraag die gaat over een specifieke situatie. Hoe handelde jij in die situatie en wat vind je van die handeling? Het voeren van gesprekken zorgt ervoor dat jij uiteindelijk op meerdere manieren om kan gaan met lastige momenten.

Naast een coach voor persoonlijke ontwikkeling, is het wellicht ook interessant om de coach in te zetten op andere trajecten. Denk aan:

Meld je aan voor fijne individuele hulp

Ben je benieuwd naar waar jouw krachten liggen? Meld je dan aan voor het traject persoonlijke ontwikkeling en verbeter jezelf met hulp van de coach in Zaandam. In de sessies voer je socratische gesprekken en ga je aan de slag met jouw denkvragen. In onze praktijk word je geholpen op de manier waar jij je prettig bij voelt. Meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek of stel je vragen door te bellen naar +31638132509.

Persoonlijke ontwikkeling

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846