Persoonlijke ontwikkeling met een coach in Zaandam

Home >> Persoonlijke ontwikkeling coach Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling met een coach in Zaandam en haal meer uit jouw leven. Merk jij dat je tegen problemen aan loopt op je werk? Ga jij lastig om met moeilijke situaties? Weet je niet welke oplossingen jou verder helpen, maar word je wel graag de beste versie van jezelf? Dan helpt Synergy Coaching & Counseling je graag.

Synergy
individuele hulp

Werkwijze van persoonlijke ontwikkeling met een coach in Zaandam

In dit coachingstraject verzin jij zelf de oplossingen voor jouw problemen. De coach voert een socratisch gesprek met jou en stelt socratische vragen aan jou. Hierdoor worden de gevoerde dialogen zogenoemde denkgesprekken. Door in gesprek te gaan denk jij na over jouw persoonlijke ontwikkeling samen met jouw coach in Zaandam. Je begint het gesprek met een denkvraag die gaat over een specifieke situatie. Hoe handelde jij in die situatie en wat vind je van die handeling? Het voeren van gesprekken zorgt ervoor dat jij uiteindelijk op meerdere manieren om kan gaan met lastige momenten. Naast een coach voor persoonlijke ontwikkeling kun je bij Synergy Coaching & Counseling in Zaandam ook terecht voor een:

Meld je aan voor de juiste individuele hulp

Ben je benieuwd naar waar jouw krachten liggen? Meld je dan aan voor het traject persoonlijke ontwikkeling en verbeter jezelf met behulp van een coach in Zaandam. In de sessies ga je aan de slag met jouw denkvragen en word je geholpen op de manier waar jij je prettig bij voelt. Meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek of stel je vragen door te bellen naar +31638132509 of het contactformulier in te vullen.

Persoonlijke ontwikkeling

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846