Patronen & Structuren De Spiegels van je leven 3

Loopt je leven op rolletjes? Heb je niets te klagen over je relatie of werk? Hoop je op een kant en klare oplossing? Denk je dat je het met alleen positief denken en doen wel red? Stop dan met lezen en ga wat leuks doen.

Hoe vaak heb je je afgevraagd waarom je leven loopt zoals het loopt? Je bent positief ingesteld, je hebt een hands on mentaliteit en beschikt over een flink portie inventiviteit en toch is het niet voldoende om blijvend positief resultaat te behalen. Om blijvend gelukkig te worden en te zijn.

Begrijp je niet waarom het bij jou niet echt lijkt te lukken? Die leuke baan, relatie en heb je altijd last van vage klachten, hoofpijn, last van je rug en altijd moe? Of verkeer je continu in een zekere staat van stress met alle gevolgen van dien zoals een burn-out?

In patronen en structuren deel 1 en 2 is er geschreven over karma. Karma is een groter en ruimer begrip en beperkt zich niet alleen tot oorzaak en gevolg. Het is vooral van toepassing op de wereld om ons heen. Ons collectief  bewustzijn,  het milieu en de mensheid. In deze blog en in de lezing beperken we ons tot Oorzaak en gevolg. Je karma verander je niet door alleen maar positief te denken en te doen. Als je je karma wilt veranderen zul je aan de slag moeten. Jouw karma is een gevolg van jouw oorzaak.De frequentie of het energie niveau waarop jij bent afgestemd (vergelijk het met een radiozender) is ook het niveau waarop je gelijke dingen aantrekt dat moge nu duidelijk zijn. Als je wilt dat er wat veranderd in je leven zul je op zoek moeten naar de oorzaak.

Wij zijn met zijn allen zo geconditioneerd om te kijken naar wat er in de wereld om ons heen gebeurt dat we denken en geloven dat wat er in de buitenwereld gebeurt meer echt of werkelijk is dan wat er in ons leeft en gebeurt. We realiseren ons niet dat wat binnen in ons gebeurt niet los staat van wat er buiten gebeurt en andersom. De oorzaak zit binnen in jou. De oorzaak ligt niet bij de buurman of buurvrouw, niet bij die vervelende baas of bij een chagrijnige zeurende partner. De oorzaak heeft onder andere te maken met jouw patronen en structuren.

Verbeter de wereld begin bij jezelf.

Wil je meer informatie? wil je een blijvende positieve flow in je leven? wil je graag van je niet helpende oude patronen af, maar je weet niet hoe? vul dan onderstaand contactformulier in en klik op verstuur! Of stuur een email naar:info@synergycc.eu

cc.eu
Mariella medina

Mariella medina

Synergy Coaching & Counseling

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.