Patronen & Structuren De Spiegels van je leven deel 2

Voel jij je net als velen zich vaak voelen? Tekort gedaan door anderen, of vind jij net als velen dat er buiten jouw schuld om je onrecht is aangedaan? Hebben andere het in jouw ogen altijd beter of gaat het hun makkelijker af? Vraag je je regelmatig af waarom karma jou altijd in de negatieve zin weet te vinden? En waarom positief denken en doen alleen niet helpt of werkt bij negatieve karma?

Karma is een Sanskriet woord en betekent ‘handeling’, actie of daad. In zowel het hindoeïsme als het boeddhisme omvat karma de lichamelijke en geestelijke acties van een persoon die gevolgen hebben voor het leven. In het dagelijks gebruik bedoelt men er vaak mee dat alles wat we doen, denken of zeggen weer bij ons zelf terugkomt. Karma gaat dan over de actie en reactie. Een goede daad heeft van nature goede gevolgen, slechte daden hebben van nature slechte gevolgen.

Karma gaat niet alleen over daden maar ook over gedachten. Gedachten kunnen worden omgezet in daden. Daden maken de mens. Karma is ook een leer proces, en leren doe je bv. Doordat je het zelf mee maakt of door te begrijpen wat er zich in je medemens afspeelt, dat te observeren en daaruit te leren

Karma is een natuurlijk principe maar staat niet op zichzelf. Daden en gedachten ontstaan in een deel van ons bewustzijn. Dat gaat gepaard met een bepaalde frequentie of vibratie, door in actie te komen bevestigen we die handeling of gedachten zodat wij nu door die frequentie of vibratie met het universum verbonden zijn. Alles in de wereld daarbuiten dat dezelfde frequentie heeft zal daarop reageren (aantrekkingskracht) en dat zal zich in ons leven (werkelijkheid) weerspiegelen. Volgens deze natuurwet (karma) is alles in je leven, mensen, gebeurtenissen niets anders dan de weerspiegeling van je vibraties ofwel je energie.

Als je je energie wilt veranderen zal je moeten begrijpen dat de oorzaak binnenin jouw besloten ligt. Dat het gevolg daarvan jouw frequentie, vibratie ofwel energie is.

Oorzaak en gevolg!

Wil je meer informatie? wil je een blijvende positieve flow in je leven? wil je graag van je niet helpende oude patronen af, maar je weet niet hoe? vul dan onderstaand contactformulier in en klik op verstuur! Of stuur een email naar:info@synergycc.eu

cc.eu
Mariella medina

Synergy Coaching & Counseling


			

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.