Online mindfulness van een specialist uit Zaandam

Home >> Online mindfulness

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Online mindfulness is een goede oplossing als de locatie van Synergy Coaching & Counseling in Zaandam voor jou te ver weg zit of als je liever thuisblijft. Door het volgen van een mindfulnesstraject neem jij meer afstand van jouw problemen en krijg je tegelijkertijd meer energie voor andere activiteiten. Je leert negatieve gedachten te herkennen en hiermee om te gaan. Jouw concentratievermogen verbetert én jij blijft alle stressvolle situaties geheid de baas.

Synergy
individuele hulp

Volg online mindfulness vanuit huis in plaats van op locatie in Zaandam

Online mindfulness heeft dezelfde structuur als offline mindfulness in Zaandam. De online variant vindt plaats via beeldbellen. Dit kan via Google Teams of Skype. Voer jij de videogesprekken liever via een ander kanaal? Ook dat is mogelijk. Geef tijdens jouw aanmelding aan welke weg jij het fijnst vindt. Door online coaching en counseling en online mindfulness werk jij vanuit huis aan jezelf en hoef je niet naar Zaandam af te reizen. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, dus er wordt graag met jou meegedacht.

Beoefen mindfulness op jouw manier

Krijg jij het liefst online hulp bij mindfulness in plaats van op locatie in Zaandam? Heb je interesse in een van de coachingstrajecten of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Synergy Coaching & Counseling. Dit doe je door te bellen naar +31638132509 of het contactformulier in te vullen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan.

Synergy coaching licht

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846