Online mindfulness

Home >> Online mindfulness

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Coaching van ervaringsdeskundige

Online mindfulness is een goede oplossing als Synergy in Zaandam voor jou te ver weg zit of als je liever thuisblijft. Door het volgen van een mindfulnesstraject neem jij meer afstand van jouw problemen en krijg jij tegelijkertijd meer energie voor andere activiteiten. Je leert negatieve gedachten te herkennen en hiermee om te gaan. Jouw concentratievermogen verbetert én jij blijft alle stressvolle situaties geheid de baas.

Synergy
individuele hulp

Online mindfulness volgen vanuit huis

Online mindfulness heeft dezelfde structuur als offline mindfulness. De online variant vindt plaats via beeldbellen. Dit kan via Google Teams of Skype. Voer jij de videogesprekken liever via een ander kanaal? Ook dat is mogelijk. Geef tijdens jouw aanmelding aan welke weg jij het fijnst vindt. Synergy biedt ook online coaching en counseling aan. Zo werk jij vanuit huis aan jezelf en reis je niet af naar Zaandam. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, dus er wordt graag met jou meegedacht. 

Beoefen mindfulness en neem contact op

Krijg jij het liefst online hulp bij mindfulness? Heb je interesse in een van de coachingstrajecten of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Synergy Coaching & Counseling. Doe dit door te bellen naar +31638132509 of vul het contactformulier in voor een gratis oriëntatiegesprek. Er wordt graag antwoord gegeven op jouw vragen en met jou meegedacht.

Synergy coaching licht

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846