Online coaching en counseling

Home >> Online coaching en counseling

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Bij Synergy Coaching & Counseling in Zaandam kun je terecht voor online coaching en counseling. Via het door jouw gewenste medium vinden de sessies voor online coaching plaats. Zo werk je fijn vanuit een voor jouw bekende omgeving aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Door de socratische vragen die de ervaringsdeskundige stelt, kom jij erachter wat jouw problemen zijn en welke oplossingen je hiervoor tot je beschikking hebt.

 

Synergy
individuele hulp

Professionele online coaching en counseling op basis van vijf principes

Tijdens online coaching en counseling krijg je de hulp die je nodig hebt, zonder dat je naar Zaandam hoeft te reizen. Het online traject heeft dezelfde opbouw als offline coaching. Er wordt uitgegaan van de vijf natuurgerichte principes. Deze principes zijn:

  • Psyche
  • Drainage (loslaten)
  • Voeding
  • Prikkeloverdracht
  • Energie

Het is belangrijk dat jij je beseft dat deze natuurgerichte principes met elkaar in verbinding staan. Gaat het op het ene vlak minder goed, dan is jouw systeem in disbalans. Hierdoor komt jouw functioneren in de problemen. Gelukkig helpt een ervaringsdeskundige, die is aangesloten bij beroepsvereniging BATC, jou je balans terug te vinden. Jij ontdekt door het beantwoorden van vragen in het socratische gesprek welke oplossingen passen bij jouw problemen.

Werk doelgericht aan jezelf

Door de online coaching en counseling krijg je handvatten toegereikt. Zo bereik je echt de door jouw gestelde doelen. Wil jij meer in het hier en nu leven? Wellicht is dan de mindfulnesscoach iets voor jou. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om aan jezelf te werken. Zijn jouw gedachten vaak negatief? Tijd om hier aan te werken met de bewustwordingscoach. Samen vinden we de juiste coaching voor jou, of dit nu online is of op locatie in Zaandam.

Synergy coaching licht
Persoonlijke ontwikkeling

Plan een gratis oriëntatiegesprek in

Ben jij benieuwd wat Synergy Coaching & Counseling in Zaandam jou te bieden heeft met online coaching en counseling? Bel dan naar +31638132509 of vul het contactformulier in. Plan een gratis oriëntatiegesprek in en sta aan de start van de verbetering en positieve verandering van jouw leven.

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846