Online coaching en counseling

Home >> Online coaching en counseling

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Wil jij graag online coaching en counseling? Dan zit je goed bij Synergy Coaching & Counseling. Via het door jouw gewenste medium vinden de sessies voor online coaching plaats. Zo werk jij fijn vanuit een voor jouw bekende omgeving aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Door de socratische vragen die de ervaringsdeskundige stelt, kom jij erachter wat jouw problemen zijn en welke oplossingen jij hiervoor tot je beschikking hebt.

Synergy
individuele hulp

Volg eenvoudig online coaching en counseling

Online coaching en counseling heeft dezelfde opbouw als offline coaching. Hierdoor krijg jij de hulp die jij nodig hebt, zonder naar Zaandam te reizen. De coach gaat uit van de vijf natuurgerichte principes. Deze principes zijn:

  • Psyche
  • Drainage (loslaten)
  • Voeding
  • Prikkeloverdracht
  • Energie

Het is belangrijk dat jij je beseft dat deze natuurgerichte principes met elkaar in verbinding staan. Gaat het op het ene vlak minder goed, dan is jouw systeem in disbalans. Hierdoor komt jouw functioneren in de problemen. Gelukkig helpt de ervaringsdeskundige, die is aangesloten bij beroepsvereniging BATC, jou je balans terug te vinden. Jij ontdekt door het beantwoorden van vragen in het socratische gesprek welke oplossingen passen bij jouw problemen.

Werk doelgericht aan jezelf

Door de online coaching en counseling krijg je handvatten toegereikt. Zo bereik je echt de door jouw gestelde doelen. Wil jij meer in het hier en nu leven? Wellicht is dan de mindfulnesscoach iets voor jou. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om aan jezelf te werken. Zijn jouw gedachten vaak negatief? Tijd om hier aan te werken met de bewustwordingscoach.

Synergy coaching licht
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je groeien op persoonlijk gebied? Neem contact met ons op

Ben jij benieuwd wat Synergy jou te bieden heeft met de online coaching en counseling? Neem dan contact op. Dit doe je door te bellen naar +31638132509 of vul het contactformulier in. Plan een gratis oriëntatiegesprek in en sta aan de start van de verbetering van jouw leven. Op naar de positieve verandering van jouw leven.

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846