Mindfulnesscoach in Zaandam

Home >> Mindfulnesscoach in Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

In deze drukke samenleving is het fijn om een mindfulnesscoach in Zaandam te hebben. Mindfulness zorgt ervoor dat jouw creatieve kant naar boven komt. Ook kun je door bewuster te leven beter omgaan met lastige situaties. Door even stil te staan bij bepaalde taken doorbreek je negatieve gewoontes. Hierdoor concentreer jij je beter en raak je meer ontspannen.

Synergy
individuele hulp

Leer van jouw mindfulnesscoach in Zaandam

Van een mindfulnesscoach leer jij onder andere hoe jij meer kunt genieten en meer energie krijgt in het dagelijks leven. Samen met de coach kijk jij wat jouw grenzen zijn en welke grenzen er nog missen. Door de verschillende mindfulnessoefeningen ervaar je minder stress, heb je minder slaapproblemen en wordt leven makkelijker en intenser. Samen met een mindfulnesscoach van Synergy Coaching & Counseling in Zaandam doe je aan bewust mindfulness. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van jouw leven. Heb jij meer behoefte aan een andere vorm van coaching en counseling? Kies dan voor een coachingstraject van een:

Wil jij wel een mindfulnesscoach, maar is Zaandam te ver? Synergy biedt ook online mindfulness aan.

Neem gerust contact op

Wanneer jij meer van het leven wilt genieten, moet je zeker een mindfulnesscoach inschakelen. In het traject worden jouw grenzen concreet en leer jij van het leven te houden. Wil je meer weten over het mindfulness-coachingstraject? Schroom niet om contact op te nemen. Bel naar +31638132509 en plan een gratis oriëntatiegesprek in.

Synergy coaching licht

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846