Lifecoach in Zaandam

Home >> Lifecoach in Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Samen met een lifecoach in Zaandam kijk jij naar jouw kwaliteiten. Voel jij een enorme spanning die niet in proportie is met de prikkels die jij binnenkrijgt? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Met behulp van de coach start jij aan een traject waarin je leert meer balans in en acceptatie van het leven te ontwikkelen. De lifecoach coacht jou op zo’n manier dat jij je niet meer leeg voelt, maar juist weer zin en vertrouwen in het leven krijgt.

Persoonlijke ontwikkeling
individuele hulp

Pak jouw problemen aan met de hulp van een lifecoach in Zaandam

De lifecoach van Synergie Coaching & Counseling stuurt jou in de richting waarin negativiteit grotendeels verleden tijd is. Je zult merken dat je door de lifecoach in Zaandam zelfverzekerder wordt. Ook word jij weer de verteller van jouw eigen verhaal in plaats van dat elke dag jou overkomt. Wellicht is het een idee om ook gebruik te maken van het mindfulnesstraject. Op die manier haal jij bij de praktijk op een optimale manier alles uit jouw leven. Woon je te ver weg? Dan meld jij je aan voor de online mindfulness.

Meer weten over de lifecoach? Bel direct!

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Gun jezelf dan een traject met de lifecoach in Zaandam. Je merkt gedurende de coachingsessies vrijwel direct dat je beter in je vel zit. Meer weten over Synergy of heb je interesse in de andere vormen van coaching? Bel voor informatie of het maken van een afspraak naar +31638132509.

Synergy coaching licht

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846