Lifecoach in Zaandam

Home >> Lifecoach in Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Samen met een lifecoach in Zaandam kijk je naar jouw kwaliteiten. Voel jij een enorme spanning die niet in proportie is met de prikkels die jij binnenkrijgt? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Met behulp van een coach start je aan een traject waarin je leert meer balans in en acceptatie van het leven te ontwikkelen. Een lifecoach coacht jou op zo’n manier dat jij je niet meer leeg voelt, maar juist weer zin en vertrouwen in het leven krijgt.

Persoonlijke ontwikkeling
individuele hulp

Pak jouw problemen aan met behulp van een lifecoach in Zaandam

De lifecoach van Synergie Coaching & Counseling in Zaandam stuurt jou in de richting waarin negativiteit grotendeels verleden tijd is. Je merkt dat je door een lifecoach zelfverzekerder wordt. Ook word jij weer de verteller van jouw eigen verhaal in plaats van dat elke dag je overkomt. Je kunt dit traject goed combineren met een traject bij een mindfulnesscoach. Dit kan op locatie, maar ook online mindfulness sessies zijn mogelijk.

Maak een afspraak en werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Gun jezelf dan een traject met een lifecoach van Synergie Coaching & Counseling in Zaandam. Je merkt gedurende de coachingsessies vrijwel direct dat je beter in je vel zit, of je dit nu op locatie doet of online coaching en counseling volgt. Heb je interesse of wil je advies? Bel voor informatie of het maken van een afspraak naar +31638132509.

Synergy coaching licht

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846