Coaching & Counseling

individuele hulp

Counseling

Bij counseling ligt de nadruk op het emotionele vlak. Daarnaast kijken we naar de manier waarop je met jouw emoties omgaat én is er veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid. Het is de bedoeling dat jij manager wordt van jouw leven. Leer met behulp van counseling te denken in oplossingen in plaats van in problemen.

 

 

Coaching

Coaching is een onderdeel van counseling. Als je eenmaal weet waar jouw probleem zit en wat jij wilt veranderen, coacht Synergy Coaching & Counseling jou naar dat wat jij wilt bereiken. Met onze hulp bereik jij daadwerkelijk jouw doelen.

Coaching & Counseling

Coaching en counseling in Zaandam zijn laagdrempelige vormen van niet-sturende psychische hulpverlening. Dit houdt in dat de coach/counselor geen kant-en-klare oplossingen geeft. Wel helpt coaching en counseling jou in Zaandam om zelf tot een passende oplossing te komen. Als jij zelf een oplossing of idee bedenkt, is dit veel krachtiger dan wanneer een coach of counselor hiermee komt. Vaak is het positief tegen jouw problemen kijken al dé oplossing.

Coaching & Counseling

Coaching en counseling is geschikt voor mensen die tijdelijk een moeilijke periode doormaken. Met het doorlopen van een traject krijg je het steuntje in de rug dat jij nodig hebt. Door het voeren van gesprekken krijg jij namelijk beter inzicht in jouw problemen. Deze los jij uiteindelijk zelf op. Wanneer verandering van de problematische situatie niet mogelijk is, kijk jij tijdens de coachingsessie naar andere oplossingen.

Werkwijze van coaching bij Synergy

Coaching in Zaandam is een onderdeel van counseling. Bij zowel coaching en counseling is het doel om bewustwording van jouw eigen gedachten, emoties en gedragingen te creëren. Kortom, tijdens een coachingstraject kom jij erachter hoe jij functioneert in jouw leven. Hier kom jij achter, doordat Synergy Coaching & Counseling gebruikmaakt van socratisch vragen stellen in een socratisch gesprek. Het traject gaat uit van de vijf natuurgerichte principes:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht
  • Drainage (loslaten)
  • Voeding
  • Psyche

Is de coaching in Zaandam voor jou moeilijk te bereiken? Dan is online coaching en counseling een mooie manier om jou te coachen. De praktijk staat voor jou klaar.

 

Uitgangspunt van de vijf natuurgerichte principes

Het uitgangspunt van de vijf natuurgerichte principes die wij hanteren tijdens coaching en counseling is dat fysieke, emotionele, spirituele, energetische aspecten van de mens met elkaar zijn verbonden en elkaar beïnvloeden. Tijdens het traject is het belangrijk dat jij je bewust wordt van het feit dat energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en de psyche een samenspel zijn van het gehele systeem waar de mens uit bestaat. Gedurende het coachingstraject krijg jij duidelijk inzicht in jouw functioneren.

 

Counseling bij Synergy

Tijdens counseling ligt de nadruk op het emotionele vlak. Er is veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid. Jij wordt door de counseling manager van jouw problemen. Met behulp van het counselingstraject krijg jij een goed inzicht in de oorzaken van jouw desbetreffende probleem. Dit resulteert erin dat jij vele keuzemogelijkheden ziet die eerst verborgen waren. Heb jij wellicht meer behoefte aan online mindfulness? Ook dit traject is beschikbaar bij Synergy

 

Jouw probleem aanpakken? Neem contact met ons op!

Ben jij er klaar voor om jouw probleem aan te pakken? Meld je dan nu aan voor coaching en counseling in Zaandam. Met de juiste hulp verandert jouw negatieve blik in een positieve. Via het contactformulier meld jij je gemakkelijk aan voor een gratis oriëntatiegesprek bij Synergy. Of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@synergycc.eu.

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846