Bewustwordingscoach in Zaandam

Home >> Bewustwordingscoach in Zaandam

Aangesloten bij BATC

Gratis oriëntatiegesprek

Ervaringsdeskundige

Met een bewustwordingscoach in Zaandam zorg jij ervoor dat jouw lichaam en geest in balans komen. Als deze niet met elkaar in balans zijn, ervaar jij met de tijd klachten. Deze klachten kunnen lichamelijk, emotioneel, maar ook spiritueel tot uiting komen. Wil jij weer leven in plaats van worden geleefd? Dan is het tijd om de bewustwordingscoach in te schakelen.

Persoonlijke ontwikkeling
individuele hulp

Rust creëren met een bewustwordingscoach in Zaandam

Met het bewustwordingstraject kijk jij samen met de coach naar jouw krachten in het leven. Jij komt erachter welke invloeden negatief zijn. Ook kijk jij welke ongezonde denkpatronen de oorzaak zijn van stress en ervoor zorgen dat jij uitgeput raakt. Door het traject bij een bewustwordingscoach in Zaandam wordt jij je bewust van jouw kunnen en neem jij het roer over jouw leven opnieuw in handen.

De andere vormen van coaching

Als jij wel interesse hebt in coaching, maar minder behoefte hebt aan een traject met een bewustwordingscoach, is wellicht een van de andere trajecten iets voor jou. Synergy Coaching & Counseling biedt ook de volgende vormen van coaching aan:

Synergy

Vraag gerust om meer informatie

Wil jij meer zelfvertrouwen ontwikkelen en rust creëren in jouw leven? Neem dan voor meer informatie over de bewustwordingscoach in Zaandam contact op met Synergy. Bel naar +31638132509 of vul het contactformulier in. Als je zeker weet dat jij de touwtjes van jouw leven weer strakker wilt trekken, vraag dan via het formulier een gratis oriëntatiegesprek aan.

SAMEN BETER!

Synergy Coaching & Counseling

Contact: info@synergycc.eu

Tel.nr.: +31638132509

KvK: 59811846